beats by dre cheap

NAJAVA 4. DRUGE SEZONE LSM- A

Liga sarajevskih mahalaca ulazi u drugi dio prve polusezone. Do sada su se Koševsko Brdo i Blaugrana  izdvojili kao najveći favoriti za osvajanje prvenstva i oni su jedine ekipe koje imaju sve tri pobjede. U ovom kolu Koševljani igraju bratski derbi sa LST- om na "Mladom Trafordu". Edina ekipa je bez bodova i nalazi se na pretposljednjem mjestu te je teško očekivati da iznenadi mudrog "Arminja" koji bi pobjedom potvrdio svoju kandidaturu za prvaka prvog dijela sezone. Shekhinah- ovi "Plavocrveni" su u velikoj formi i dobroj seriji rezultata, pa im se sa pravom može dodijeliti uloga favorita u duelu sa Ajdinim Downtownom. Ovaj susret je ujedno i derbi ovog kola od kojeg fudbalski sladokusci očekuju dosta golova. Domaćin će sa sigurnošću jurišati na novu pobjedu, dok bi za goste i bod bio od velikog značaja.
"Ujedinjene Ciglane" odlaze  na megdan neugodnom Belfastu sa ciljem da se po svaku cijenu otkinu tri boda na El Monumentalu. Lollito je bez pogovora prihvatio ulogu autsajdera u ovom meču, ali sigurno je to da će njegovi "Ratnici" skupo poradati svoju kožu. On će gerilskom borbom pokušati da RAZJEDINI Ciglane :D ...
U posljednjoj utakmici već otpisana Varana nema nikve šanse protiv Mahalaša, pa će samo biti zanimljivo da se vidi koliko će golova da bude i da li će biti povrijeđenih igrača.
Sretno svima !!!


by ajdo


4. kolo:

Varana Jungle - FK Mahalasi
Little Shadow Town - Koševsko Brdo
Belfast Warriors - F.C. Ciglane United
Blaugrana F.C. - Downtown Utd.

Liga sarajevskih mahalaca LSM - sezona II
http://mahalskaliga.blogger.ba
19/04/2009 23:23